Dit is ons standaard leverschema:
Bestellingen die zijn geplaatst op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur, worden nog dezelfde dag verzonden.
Bestelling die zijn geplaatst op vrijdag na 18:00 uur en in het weekend, worden op maandag verwerkt en verzonden.

Pakket volgen
Via de PostNL track & trace link die je automatisch via de mail ontvangt kun je de status van de levering volgen. Heb je geen mail en track & trace link ontvangen? Kijk dan even in de spam en/of neem contact met ons op. Staat er in de track & trace informatie dat PostNL de zending nog niet heeft ontvangen of verwerkt? Dit betekent dat PostNL de zending nog niet heeft gescand in het sorteercentrum.

Brievenbuspost: Kleine stencils worden als brievenbuspost verzonden. In dat geval is de track & trace link niet van toepassing. Eventueel aangegeven opties als avondbezorging, bezorging op een PostNl locatie, of op een specifieke dag, zijn niet van toepassing. De bestelling wordt in de brievenbus afgeleverd.

Disclaimer:
Wij zijn voor wat betreft de levering afhankelijk van onze bezorgpartner PostNL. Mochten er bij PostNL om welke reden dan ook vertragingen ontstaan, dan hebben wij hier helaas geen invloed op. Ook kan het voorkomen dat een verfbestelling die vlak voor 18:00 uur wordt geplaatst niet meer tijdig of volledig kan worden verwerkt en verzonden. In dat geval zie je tijdens het invoeren van de bestelling dat de bezorgdag opschuift naar de eerstvolgende werkdag.