Retourinformatie verfsjablonen.nl

Retourtermijn

U heeft het recht om binnen 14 dagen af te zien van uw aankoop en een product te retourneren, mits dit ongeopend en ongebruikt is en nog in de oorspronkelijke verpakking zit. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. 

Hoe retourneer ik een product?

Stap 1: Meld het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour via sales@verfsjablonen.nl
Zo weten wij dat uw retourzending onderweg is. 

Stap 2: Vul het retourformulier in en stuur dit mee met de retourzending. Klik hier om het retourformulier te downloaden

Stap 3: Verzend het artikel goed verpakt naar: Verfsjablonen.nl, Groningerstraat 71, 9401 BJ te Assen.

Artikelen kunnen worden geretourneerd via PostNL of een andere pakketdienst naar keuze. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van de geretourneerde artikelen. Vraag dan ook altijd om een Track & Trace code, want hiermee kunt u het verzendtraject van het pakket volgen en zien wanneer het pakket is afgeleverd. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Hoe en wanneer wordt het bedrag gecrediteerd?
Wij zullen het te crediteren bedrag binnen 14 dagen terugstorten op hetzelfde rekeningnummer c.q. PayPal account waarmee de betaling is gedaan. Een artikel dient ongebruikt, ongeopend en in de originele gesealde en onbeschadigde verpakking te worden teruggestuurd. Mochten er beschadigingen of gebruikssporen zijn ontstaan dan kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen.

Heeft u geen mogelijkheid om het retourformulier te downloaden of te printen?
U kunt in dat geval de tekst uit het onderstaande modelformulier zelf overschrijven, voorzien van uw gegevens en toevoegen aan de retourzending.

 

MODELFORMULIER HERROEPINGSRECHT

Hierbij deel ik u mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep:

 

..................................................................... (omschrijving goederen)

 

Besteld op datum:

 

Bestelnummer:

 

Naam consument:

 

Adres consument:

 

Datum:

 

Handtekening van consument: